Buna.5ani de zile am stat in concubinaj cu o persoana .dupa 5 ani dupa ce am renovat casa unde stateam si am cumparat impreuna lucruri .s-a despartit de mine si nu mai recunoaste cati bani am bagat in casa sau in relatie cum sa zic.toate bunurile le-am cumparat pe numele ei.eu credeam k o sa ne casatorim.i-am si luat inel si am cerut-o dar ea m-a aruncat afara din casa dupa ce am terminat de renovat casa.as vrea sa o dau in judecata pt inselaciune sentimentala...
As fi curios cum veti demonstra ca banii dvs. sunt in casa si bunurile ei... Poate nu astfel de raspuns asteptati, insa eu as lasa totul in spate si pierderea as trece-o la capitolul taxa de scolarizare si as incepe cu tabula rasa.
daca aveti martori care sa declare ca ati contribuit la renovarea casei si la achizitia de bunuri puteti incerca o actiune in instanta pt recupararea banilor investiti.
Daca nu detineti facturi, chitante sau alte inscrisuri doveditoate ca acele imbunatatiri au fost suportate de dvs, nu prea aveti sorti de izbanda.
Inselaciune sentimentala nu exista nici macar ca o contraventie si mai ales, ca motiv al unei actiuni in instanta.
Abuz de incredere
iris2000
In timpul concubinajului am renovat casa in care am locuit si am mobilat-o.Cand ne-am despartit am aflat ca nu era casa concubinului si era a fiului lui(i-o ... (vezi toată discuția)