avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotararea AGA Cesiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotararea AGA Cesiune

Buna ziua!

Cum ar trebui sa sune o hotararea AGA pentru cesionarea partilor sociale ale unui asociat catre alt asociat ( scopul final fiind ca cel de-a doilea asociat sa dobandeasca toate partile sociale si sa devina singurul administrator al firmei).?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 11:56, 7 Septembrie 2015
Buna ziua,

Sa inteleg ca societatea mentionata de dvs este un SRL si doriti sa aveti asociat unic si administrator?

O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale - formalitati nico44 nico44 Este un SRL cu 2 actionari pers. juridice. una isi cedeaza toate actiunile catre al 2 lea actionar. CARE sunt actele necesare pt. Registrul Comertului? (vezi toată discuția)
Asociat si admnistrator decedat ialex ialex Buna ziua, Am un SRL cu 2 asociati in parti egale (50%). Unul dintre asociati care avea si functia de administrator in cadrul firmei a decedat. In urma ... (vezi toată discuția)
Srl asociat care nu respecta hot aga. actiune in constatare RazvanOae RazvanOae Impreuna cu un amic am infiintat un SRL al carui administrator eram eu. Ulterior am hotarat sa ma retrag, sens in care prin Hotararea Adunarii Gen a ... (vezi toată discuția)