avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Hartuit de 7 ani de diverse firme de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Hartuit de 7 ani de diverse firme de recuperare

Buna ziua,

de vreo 6-7 ani de zile sunt sunat de diverse firme de recuperari si amenintat in toate felurile pentru o creanta despre care inca nu stiu de la ce este.

Initial m-am speriat si i-am intrebat de la ce si nu au zis. Apoi am trimis scrisori sa imi dea o copie de la ce este aceasta creanta, la fel nu am primit niciodata nici un raspuns, decat amenintari.

Banuiesc ca acea creanta ar fi fost din cauza la ceva de prin 2005-2006 caci prima scrisoare a venit pe adresa de atunci prin 2008-2009. Intre timp, firmele de recuperare s-au schimbat de vreo 3 ori (nu dau numele, sunt aceleasi cunoscute de aici) dar metodele nu. De la telefoane cu amenintare, pana la scrisori cu din ce in ce mai multe amenintari subtile sau mai putin subtile. Am fost atunci imediat cand m-au sunat prima oara sa caut daca am datorii pe la bancile cu care am avut contact si toate mi-au spus ca nu am avut datorii la ele.

Vreau sa specific ca in tot anii astia am verificat anual la biroul de credite daca am probleme, am luat credite, am platit credite etc si nu au fost probleme.

Voiam sa intreb, cand mai vin amenintari cu executare silita (am avut multe de-a lungul timpului), trebuie sa imi fac griji? Adica ce ma intereseaza este sa nu imi pateze imaginea la serviciu trimitand ceva de genul sau mai rau, sa vina vreun executor cu asta (cum am citit pe aici ca unii chiar au fost executati doar ca sa li se strice imaginea).

Ce recomandati sa fac? E clar ca nu or sa imi dea nimic vreodata sa imi demonstreze de unde am aceasta creanta. La fel, daca nu au apelat la diverse furtisaguri, probabil e prescrisa creanta demult.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:57, 17 August 2015
in afara de telefoane, aveti ceva scris ? incercati sa va faceti dovezi pt ce vi se intampla, sa va puteti adresa politiei pt hartuire. Intrebati-l pe ala care va suna cum il chema, spuneti-i ca il inregistrati si ca ii faceti plangere.
Nu va faceti griji in privinta datoriilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea unei societati recuperari creante adrian32 adrian32 Buna seara, Hartuirile de catre cei de la [EDITAT] au reinceput. Din nou vin cu amenintari si cu fel si fel de intimidari. Mai nou a mai aparut o firma de ... (vezi toată discuția)
Amenințãri cu executarea unei hotãrâri care nu este definitivã vidoqc vidoqc Am un caz ciudat. Un personaj dubios m-a dat în judecată și a câștigat recursul (Civil, pretenții) și încearcă cu orice preț ... (vezi toată discuția)