avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bani furati de bancomatul BNR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bani furati de bancomatul BNR

BUNA ZIUA Saptamana trecuta pe 10 august am bagat cardul meu BBVA din Spania in bancomatul BRD din Gura Humorului sa scot salariu de acolo am selectat sumade 4000 lei maximu,am stat circa 5 minute sa vina bani bani ,bani nu au venit dar a venit chitanta precum ca mia dat bani dar in acelasi minut si secunda a venit a 2 precum ca nu a debitat contul dar in schimb ei au luat bani.Am intrat si am intrebat ce se intampla si miau spus ca sa produs o eroare le_am zis ca nu ma intereseaza imi vreau bani si ei au spus ca sa eu legatura cu banca mea BBVAspania ca ei sa nu le mai faca plata.eu eam contactat pe cei de la banca din spania si le_am zis ce am patit si mi_au zis ca trebuie sa rezolv cu banca aceastaBNR ca furtul e aici si nu in spania si ca ei le_au trimis acesti bani(4000 echivalentul a911 euro)care eu eam cerut si bancomatul nu mi ia dat.Iam sunat iarasi pe cei de la BNR bucuresti si suceava si mi_au zis ca nu e de competenta lor .VA ROG SPUNETIMI MAI POT RECUPERA ACESTI BANI SI DACA DA CE TREBUIE SA FAC?VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: elenagabi , utilizator 14:41, 18 August 2015
BNR nu are nicio treaba cu BRD, confundati bancile.
In cazul in care ATM-ul nu elibereaza banii trebuie sa contactati banca detinatoare a ATM-ului, sa descrieti situatia si sa solicitati modalitatea de rezolvare.
Daca banca este deschisa atunci se solicita informatii in interiorul bancii dar totul trebuie solicitat cu calm si nu cu "nu ma intereseaza, imi vreau banii"!
Se completeaza un formular pe care trebuie sa il puna la dispozitie banca si eventual se solicita o audienta la directorul sucursalei bancii daca nu se primeste suficienta asistenta din partea functionarilor bancii.
Depuneti o cerere la banca si solicitati lamurirea situatiei intrucat in sistem se poate detecta ca banii nu au fost eliberati mai ales ca spuneti ca aveti chitanta conform careia banii nu au fost eliberati.
Pe de altă parte, bancomatele sunt prevăzute şi cu camere video, deci se poate vedea şi astfel că nu aţi ridicat banii şi că aţi avut probleme la aparatul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila eroare a bancomatului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Pe 14.11 am fost la ATM-ul BRD-ului din Piatra Neamt sa-mi scot banii de pe card. Am bagat cardul, am introdus pinul si am cerut retragere numerar ... (vezi toată discuția)
Bani pierduți în atm Mirabela Sabou Mirabela Sabou Bună ziua. Săptămâna trecută am fost la banca Intesa sanpaolo din Zalău unde am dorit să extrag de la bancomat suma de 2000 lei. Cardul este eliberat de ... (vezi toată discuția)