avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vanzare-cumparare notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vanzare-cumparare notar

Doresc sa va intreb care sunt sansele de anulare a unui contract de vanzare cumparare la notar? A fost incheiat intre 2 persoane, mama si fiica, insa prima considera ca respectivul contract de vanzare cumparare va fi cu clauza de intretinere. Desi contractul a fost incheiat la notar, fiica nici nu a remis vreun leu in fata notarului si nici nu a mai inserat clauza legata de intretinere. batrana, necitind cu atentie contractul, a constatat abia ulterior ca in el nu era inserata clauza legata de intretinere viagera. Acum fiica vrea sa o scoata din casa, iar batrana este disperata. Se poate anula pentru dol sau eroare ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 12:50, 21 August 2015
A semnat in fata notarullui dupa ce a citit actul. Nu sunt sanse de anulare.
Este o femeie in varsta, care cu greu citeste. Sa inteleg ca un contract autentic nu poate fi anulat sub motiv de dol sau de eroare? sau chiar de violenta sa zicem ?
e greu de anulat, intradevar trebuie dovedit daca a fost platit pretul stabilit, scrie ca au fost primiti banii conform contractului?daca a semnat ca a primit si baniii.....!!!!???!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct - motiv anulare ContSters266112 ContSters266112 Buna ziua, Mama a primit de la bunica mea (mama ei - proprietar) prin act de vazare cumparare cu clauza de uzufruct acum cinci ani o casa. Nu este stipulata ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager denisa maria denisa maria buna seara.Acum vreo cativa ani am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct viager cu bunicii mei.In tot acest timp m-am ocupat sa aiba ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cu apartamentul narcis-andrei narcis-andrei Vecina mea de 85 ani a facut act de VC - viager pe apartamentul ei de 2 camere, la o familie. Ea nu are nici o alta ruda, toti i-au decedat. In act se ... (vezi toată discuția)