avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua- recuperare bani din asigurare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua- recuperare bani din asigurare

Ma numesc Rusu Cristina Si am 37 ani de 2 ani am un credit de nevoi personale la care mi sa facut obligatoriu si o asigurare in caz de somaj acum intrebarea mea este imi voi recupera bani din asigurarea facuta daca am terminat rata de platit sau banca nui nevoita sami restitue suma care este din asigurare mentionez ca rata pe care trebuia sa o platesc fara asigurare era de 96 ron iar diferenta pana la 138 ron era asigurarea
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 11:58, 18 August 2015
Asigurarea la creditul de nevoi personale nu este obligatorie, asa va spune banca sa-si faca targetul la asigurari, trebuia sa refuzati de la inceput. Daca, pe rerioada derularii creditului, dvs. intrati in somaj atunci banca va preia plata creditului. In cazul dvs. nu vi se mai restituie suma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursarea asigurarii pe viata dupa terminarea creditului Daniel1233 Daniel1233 Buna ziua , in urma cu 8 ani am facut un credit la banca ABN Ambro Bucuresti , si o polita de asigurare pe viata.Acum , creditul se apropie de sfarsit si ma ... (vezi toată discuția)
Nu am putut sa platesc la banca 4 rate si mau dat in judecata ce pot face lica86 lica86 ce pot face nu am putut sa platesc la banca din anumite probleme am ramas fara munca copilu bolnav cind niam gasit de munca aveam deja 4 rate neplatite ce pot ... (vezi toată discuția)
Preluare credit dupa deces alex-xela alex-xela Buna ziua. Tatal meu a murit in luna septembrie a acestui an si avea un credit de nevoi personale din care a mai ramas de achitat suma de 26.000 ron. ... (vezi toată discuția)