Pe luna iulie au aparut la cheltuieli comune suma de 119 reprezentand lampa parter si comision CEC . Fara a se preciza pentru fiecare suma.Ci numai totalul.
O lampa la parter poate consta 110 lei ?
Nu pot sa ma adresez si sa contest sumele , intrucat presedintele de trei ani de cand a venit nu semneaza fisele/ nu afiseaza- nu semneaza hotararile AP/nu a semnat situatia fondului de reparatii - fondului de rulment. Nu cunosc prenumele presedintelui si nici numarul aparamentului.
Iar administratorul din 4 ore /luna ( o ora /saptamanta) , se prezinta doar 2 ore/luna.Nu se cunoaste prenumele administratorului.
Eu as merge la administrator si as solicita sa imi arate extrasul de cont de la CEC si factura de la lampa si m-as lamuri.
Faptul ca nu cunoasteti dvs.numele presedintelui si al administratorului nu este tocmai laudabil.
Pentru clarificarea situatiei aveti 2 variante
Fie in temeiul disp art 10 L nr 230/1007 solicitati presedinteui de asociatie sa prezinte documentele justificative,fie in temeiul disp art 12 A al c si d din HG nr 1588/2007 formulati contestatie la valoarea impusa in lista de plata -in termen de 10 zile de la afisarea acesteia
Presedintele de asociatie are obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
Cum nu cunosc numarul apartamentului , si nici macar nu stiu daca este proprietar in acest bloc ,Nu am cum sa ma adresez in 10 zile de la comunicare.
Acum trei ani am vrut sa fac un control financiar pentru cheltuieli cota-individa si fond de reparatii Am depus o cerere pe care au citi-o , mi-au rupt antetul si au refuzat sa o inregistreze.
De atunci s-a ales ca presedinte acest domn, care pentru prima data a semnat in coltul din partea dreapta jos a fisei intretinerii , iar in partea stanga jos a scris presedinte, fara sa scrie tot numele si a aplicat stampila.
Si tot de atunci sunt trecuta dublu la apa.
De prezentat vreun document a refuzat permanent. Nici macar fise de la ISTA /ap. nu le-a eliberat decat una /an.Din 5 luni de zile cat se plateste caldura , presedintele nu elibereaza decat o singura factura emisa de ISTA /ap.Astfel ca acum trei luni de zile pe langa caldura a mai afisat separat o caldura de 300 de ron ,care nu facea parte din cota comuna a caldurii.
Se pare ca presedintele a inchiriat uscatoria de la parter si pentru o suprafata de 3 m* 3 m s-a platit 300 de ron.
Va multumesc pentru raspunsuri.