avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie incetare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie incetare cim

Buna ziua ! Contractul individual de munca incheiat si inregistrat sub nr 15/15.09.2014 in registrul general de evidenta a salariatiilor, iar in DECIZIA DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA CA URMARE A ACORDULUI PARTILOR este trecut :"intrgistrat la ITM cu nr 16 / 15.09.2014 si in registrul general de evidenta a salariatilor cu nr. ....../...........". Este corect nr 16/15.09.2014 din decizie sau trebuie trecut nr din contrat 15/15.09.2014 ? Adica la ITM poate un contract sa fie inregistrat cu un alt numar fata de cel din CIM ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:50, 19 August 2015
Este gresit ... numarul de c.i.m. trebuie sa fie acelasi , atat in REVISAL cat si pe exemplarele angajatorului si al salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare maria2777 maria2777 am cerut o copie dupa contractul individual de munca de la angajator .Intrebare: contractul trebuie sa aiba nr in registrul general de evidenta a salariatilor ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata TeodoraRaluca TeodoraRaluca Buna ziua, m-am angajat pe perioada determinata, iar angajatorul meu mi-a dat un contract de munca semnat si stampilat doar de directorul si directorul ... (vezi toată discuția)
Eroare transmisa in revisal Alis07 Alis07 Buna ziua.Va rog o lamurire.Data inregistrarii CIM in registrul de contracte a unitatii poate sa fie aceeasi cu data inceperii activitatii(exemplu contract ... (vezi toată discuția)