avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refuz raspuns la sesizare a administratorului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refuz raspuns la sesizare a administratorului

Ce pot face, legal, în afara unor discuţii, dacă printr-o adresa trimisă cu confirmare de primire la presedintele asociaţiei de proprietari unde am solicitat lămuriri legate de sume din lista de plată , acesta nu a răspuns în termenul legal.Sumele contestate din lista de plată sunt purtătoare de penalităţi?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 15:21, 19 August 2015
Sumele din listele de plata sunt purtatoare de penalitati, daca nu se achita in termen.
Daca nu raspunde, faceti o sesizare la Peimarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am trimis o cerere cu mai multe solicitari pe adresa ... Magda 5 Magda 5 Buna seara! Am trimis o cerere cu mai multe solicitari pe adresa de email a asociatiei de propietari si a firmei de administrare. Nu am primit niciun raspuns, ... (vezi toată discuția)
Raspuns asociatie proprietari sanda2s sanda2s Buna ziua. Am adresat asociatiei de proprietare o solicitare scrisa si cu toate ca au trecut mai bine de 30 zile nu am primit raspuns. Unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Sunt trecut cu sume nedatorate pe listele de plată ale asociației de proprietari. pot să dau în judecată președintele, administratorul și cenzorul? Manole Dumitru Manole Dumitru Asociatia de proprietari unde locuiesc, cei care o administreaza, ma trec cu unele sume de bani pe care eu nu le datorez, cu totul ca sunt cu platile la zi ... (vezi toată discuția)