avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... participare examen functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

participare examen functionar public

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Printre conditiile de ocupare a unei functii publice de consilier superior este si vechimea in specialitatea functiei publice. Pentru o persoana care are 9 ani de la data absolvirii studilor superioare dar nu a lucrat ca si functionar public, poate participa la concurs?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 20 August 2015
Este vorba despre vechimea pe un post în specialitatea studiilor superioare absolvite.
@ Elenadintroia1963

Da, poate participa la concurs chiar daca nu a mai lucrat ca si functionar public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public KARINA1967 KARINA1967 din pacate nu ma incadrez la consilier principal, cel putin asa sustine Legea 188/1999, functionarilor publici, art. 57, sau cel putin asa sustine comisia de ... (vezi toată discuția)
Concurs post contractual la o institutie publica zoki zoki Va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat din anul 2005 la o socetate pe post de contabil, la momentul respectiv eram inca student. In 2006 am terminat ... (vezi toată discuția)