avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zilele de CO neefectuate se pot efectua in perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zilele de CO neefectuate se pot efectua in perioada detasarii?

Buna ziua!

In cazul in care un angajat este detasat la o alta firma si are zile de concediu de odihna neefectuate, in perioada detasarii poate beneficia de aceste zile de concediu chiar daca are contractul suspendat la firma mama?
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2015
Anastasia12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 19 August 2015
Pe durata detaşării, salariatul îşi păstrează funcţia şi toate celelalte drepturi prevăzute în contractul individual de muncă.

Prin urmare, pe perioada de detasare se poate lua CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare tituspop2006 tituspop2006 Subsemnatul, angajat intr-un SRL cu jumatate de norma, cu CIM pe durata nedeterminata; mi se solicita detasarea la un bugetar pe o perioada de sase luni, plata ... (vezi toată discuția)
Concediul in timpul detasarii dennis20 dennis20 sunt detasata pana la sfarsitul anului,mentionez ca de la angajatorul de la care am plecat mai am de efectuat 15 zile de concediu...acestea le pot lua la noul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pe perioada detasarii Andreia90 Andreia90 Daca am fost detasata disciplinar la un alt loc de munca si inlauntrul acestei perioade efectuez 10 zile din concediul de odihna la care am dreptul, se scad ... (vezi toată discuția)