avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna pe perioada detasarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna pe perioada detasarii

Daca am fost detasata disciplinar la un alt loc de munca si inlauntrul acestei perioade efectuez 10 zile din concediul de odihna la care am dreptul, se scad zilele de concediu din perioada detasarii sau se prelungeste detasarea cu zillele de concediu efectuate?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Andreia90 , utilizator 16:23, 20 Iunie 2016
Concediul de odihna nu prelungeste durata detasarii.

Pe durata detaşării, salariatul îşi păstrează funcţia şi toate celelalte drepturi prevăzute în contractul individual de muncă.

Unul din aceste drepturi este si dreptul la concediu de odihna anual.
multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare tituspop2006 tituspop2006 Subsemnatul, angajat intr-un SRL cu jumatate de norma, cu CIM pe durata nedeterminata; mi se solicita detasarea la un bugetar pe o perioada de sase luni, plata ... (vezi toată discuția)
Zilele de co neefectuate se pot efectua in perioada detasarii? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! In cazul in care un angajat este detasat la o alta firma si are zile de concediu de odihna neefectuate, in perioada detasarii poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediul in timpul detasarii dennis20 dennis20 sunt detasata pana la sfarsitul anului,mentionez ca de la angajatorul de la care am plecat mai am de efectuat 15 zile de concediu...acestea le pot lua la noul ... (vezi toată discuția)