avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Operare nemotivate in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Operare nemotivate in REVISAL

Buna ziua,
1. Avem o persoana careia i-am trimis citatii de prezentare in vederea concedierii disciplinare. Pana aici, totul e simplu....sau cel putin pare.
Persoana nu s-a prezentat. Stiam din surse diverse ca are avocat.
Am apelat la un tertip, mai exact l-am chemat sa ridice suma de plata p care i-o datoram. A venit. Nu stiu daca in afara de fluturas a mai semnat ceva de genul "am primit toare drepturile la zi si nu mai am nicio pretentie". Stiu doar ca are cerere de lichidare la zi.

2. Intrebare: CFP / CFS trebuia operat in REVISAL?! Si daca da, la 20 zile lucratoare, dupa desfacerea CIM, este corect sa operez?


Multumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2015
Herra_, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 19:40, 21 August 2015
Va multumesc!
Asa mi-au raspuns si cei de la ITM Timisoara (ieri, inainte de a va intreba pe dumneavoastra)
Oricum, toata baza in dumneavoastra.
Multumesc frumos!

Corina MARAN
Subiectul acesta face obiectul unei mari controverse la nivel național. Din punctul meu de vedere, dacă un salariat absentează nemotivat de la locul de muncă, nu este obligatorie suspendarea contractului individual de muncă. În Codul Muncii este specificat faptul că angajatorul "poate suspenda contractul individual de muncă", legiuitorul instituind în acest sens o opțiune ci nu o obligativitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie? - am un salariat cu CIM pe 1 luna (expira pe 20 iunie 2015) care absenteaza nemotivat din data de 12.06.2015, ... (vezi toată discuția)
Revisal IARCA IZABELA IARCA IZABELA Care este data limita de depunere REVISAL. (vezi toată discuția)
Orele nemotivate se trec in revisal rodaf rodaf Buna ziua, am un salariat care este angajat cu 4 ore/zi si care in decurs de o luna a avut 20 ore nemotivate, intrebarea mea este daca in luna respectiva ... (vezi toată discuția)