Buna ziua!
Am si eu o problema de natura financiara cu fostul angajator. Pina la data de 21.04.2009, am fost in concediu de ingrijirea copilului.Cu o saptamina inainte de aceasta data am mers la patroana mea pentru a o anunta ca din 21.04.09, trebuie sa ma intorc la serviciu. (Mentionez ca am lucrat ca declarant vamal, iar cu data de 01.01.2007, cind am intrat in comunitatea europeana postul meu s-a desfiintat.Copilul meu a avut 4 luni cind m-am intors inapoi la serviciu, dar cu data de 01.01.2007 am intrat din nou in concediu pentru ingrijirea copilului pina la varsta de 3 ani, acesta avind probleme de sanatate.) Piatroana mea mi-a spus ca nu are ce face cu mine, ca si asa trimite oamenii acasa.Am intrebat-o ce face atunci imi intocmeste actele pentru somaj si ea a spus ca da.OK.Pe perioada preavizului nu am fost la serviciu deloc, din moment ce nu avea ce face cu mine, ce post sa imi dea.Nici nu mi-a spus ca in perioada de preaviz sa merg la serviciu macar 4 ore pe zi.
Acum face pe proasta si nu vrea sa-mi plateasca preavizul si nici salariul compensator conform art.78 din contractul colectiv de munca unic la nivel national pe 2007-2010. Nu ar fi o suma enorma, avind in vedere ca in cartea de munca aveam doar 600 RON, noi fiind platiti cu mult mai mult, in acord. Este corect ceea ce face? Nu o obliga legea sa-mi plateasca acesti bani? Ce pot eu sa fac? Ce masuri sa iau?Nu am dreptul la acesti bani?
Dle.Av.Niculescu-Gorpin,
va multumesc si Dvs., la fel ca celor ce mi-au raspuns pina acum pentru timpul si sfatul acordat.
Voi tine cont de cele sugerate de Dvs. si voi actiona in consecinta. Sint intr-o situatie financiara mai delicata (probabil ca mai multi cetateni din tara noastra) si de aceea lupt pentru orice banut ce mi se cuvine,(nu ca suma despre care e vorba e una mare, cam.400-450 ron, dar pentru mine e ceva), altfel nu mi-as "murdari" mainile cu asemenea specimene care, dupa ce ai lucrat cu daruire si respect pentru ei, nu vor sa-ti dea ceea ce legal iti revine, repectindu-te astfel pentru munca depusa.
Cred ca o rezolvare cat de cat rapida ar fi sa faceti o sesizare scrisa la ITM, pentru ca, in urma controlului pe care il va face, va da ca masura de indeplinit intr-un termen scurt (cam 2 saptamani) ca societatea sa prezinte ITM-ului dovada platii salariului si a sumei compensatorii. Vor trebui sa va plateasca pentru a putea demonstra prin semnatura dvostra de primire ca au indeplinit cerintele, altfel vor plati o amenda cuprinsa intre 3000 - 10000 lei cf. art.21 din legea 108/1999
Ce parere aveti?
marianna
la concediere pentru desfiintarea postului, daca in preaviz imi gasesc un alt de loc de munca si cer incetarea contractului cu acordul partilor, angajatorul ... (vezi toată discuția)