avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Returnare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Returnare somaj

In anul 2011 sotul meu a beneficiat de indemnizatia de somaj. In acea perioada aveam banii de la nunta in banca, pe numele lui. Dobanda lunara la acea vreme era in jur de 50 lei. Astazi am primit o notificare de la A.J.O.F.M. in care i se cerea sa returneze cei 3700 lei ce reprezinta indemnizatia primita plus 1000 penalitati . CE SE POATE FACE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 21 August 2015
Contestati decizia de impunere in termenul prevazut de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banii pe șomaj returnati dupa 4 ani noane noane In decembrie 2011 am intrat in somaj pana in mai 2012 data dupa care m-am angajat din nou .Toate bune si frumoase pana pe data de 18.august cand am fost somat ... (vezi toată discuția)
Somaj ContSters267190 ContSters267190 Am lucrat 4 ani continuu la o societate din 01 dec 2007 dupa care am fost trimisa in somaj prin restructurare de post 16 noi.2011. Am primit somaj 9 luni pana ... (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie de somaj pentru ca am un depozit bancar simy1968 simy1968 Buna ziua! Am primit in 2012,2013 somaj in urma dosarului depus.Acum am fost instiintata ca trebuie sa returnez banii inapoi , aproximativ 6000 lei , ... (vezi toată discuția)