avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restituire indemnizatie de somaj pentru ca am un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restituire indemnizatie de somaj pentru ca am un depozit bancar

Buna ziua!
Am primit in 2012,2013 somaj in urma dosarului depus.Acum am fost instiintata ca trebuie sa returnez banii inapoi , aproximativ 6000 lei , intrucat as fi avut bani in cont intr un depozit. Este adevarat ca aveam un cont-depozit dar era constituit inaintea pierderi locului de munca.
Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: simy1968 , utilizator 09:28, 17 Septembrie 2015
Sa contestati in instanta decizia respectiva.
Venitul obtinut lunar din dobanda era mai mare de 500 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda la fondul de rulment migaste migaste Am preluat administratia unei asociatii de proprietari de la cineva care a impartit dobanda fondului de rulment pe proprietari, pe motiv ca sunt banii ... (vezi toată discuția)
Decizie de imputare pentru a returna indemnizatia de somaj george1991 george1991 buna ziua,numele meu este Fofirca Georege ai am 25 de ani ,tatal meu in varsta de 57 de ani in anul 2013 ramanand fara loc de munca a depus dosarul pentru a ... (vezi toată discuția)
Returnare somaj olganaulea olganaulea In anul 2011 sotul meu a beneficiat de indemnizatia de somaj. In acea perioada aveam banii de la nunta in banca, pe numele lui. Dobanda lunara la acea vreme ... (vezi toată discuția)