avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... incetare actiune contestare proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

incetare actiune contestare proces verbal

Buna ziua, in luna a 5a,am avut permisul suspendat pt o luna,am contestat procesul verbal in instanta si primul termen e fixat in 27.11 anul curent. Din cauza unor probleme personale sunt nevoit sa plec din tara pt o perioada mai lunga si as vrea sa incetez actiunea. Exista un model de cerere tipizat pt asa ceva? Si unde trebuie depusa? Mentionez ca nu am scos certificat de grefa,perioada de suspendare a decurs normal,iar in luna a 6 mi-am ridicat permisul de la serviciul de politie rutiera.
Cel mai recent răspuns: escurf , utilizator 20:40, 21 August 2015
Formulati o cerere de renuntare la judecata pe care o depuneti la instanta la care aveti inregistrata plangerea contraventionala
Ok,am inteles. Multumesc!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis klaudiu85 klaudiu85 in data de 05.10 vor fi 15 zile de cand permisul imi este retinut.1.daca trimit scrisoarea de contestatia prin curier la judecatorie in data de 04.10 si cer ... (vezi toată discuția)
Știu că se poate renunța la contestație depunând cerere la judecătorie din nou. această cerere va fi luată în considerare la prima înfățișare? ndragosionut ndragosionut Pe 19 ianuarie 2018 mi-a fost suspendat permisul pentru 3 luni fiind surprind de radar cu 103 km/h la iesirea pe autostrada din orasul Constanta. Am despus ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi schimb permisul in anglia daca nu a venit hotararea judecatoreasca a ultimului proces ! alyndizzy alyndizzy Buna seara ! In Septembrie anul trecut am recuperat permisul de conducere cu un certificat de grefa. Pe 22 Martie 2016 am fost chemat in instanta unde la ... (vezi toată discuția)