avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Lamuriri dispunere bunuri ale unui bolnav
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Lamuriri dispunere bunuri ale unui bolnav

as vrea sa stiu,sotia mea este intr o stare rea din punct de vedere al sanatatii este bolnava de cancer dar e inca constienta iar sora ei face cam dupa bunul plac ce vrea ea , ea decizii singura fara acordul meu ca doar eu sunt sotul ei mi se cam impune unele chestii de care eu nu sunt de acord ,i au fost oprite 2 telefoane un laptop eu vrind sa le dau la fetita noastra dar ea zice ca nu.care e metoda juridica in situati de acest fel
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 21:34, 23 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
si ce pot sa fac clar la ce organe trebuie sa apelez
Pai daca cineva strain intra in locuinta il invitati intai frumos afara, iar daca nu chemati politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea semnaturii tatalui pentru parasirea statului cu un minor clau_27 clau_27 SORA MEA ESTE IN SPANIA IMPREUNA CU FETITA EI DE 5 ANI,TATAL FETITEI ESTE SI EL IN SPANIA DAR SAU DESPARTIT ,IAR ACUM SORA MEA VREA SA PLECE IN TARA,IN ... (vezi toată discuția)
Anulare garantie Rookye Rookye Buna ziua. Am o nedumerire legata la modul prin care mi s-a anulat garantia unui produs achizitionat de la Emag. Este vorba de laptopul sotiei mele. Suntem ... (vezi toată discuția)
Invitatie pentru cetatean strain dintr-un stat non ue gaby_riff gaby_riff Cu o saptamana in urma sotului (din PAKISTAN) i s-a refuzat acordarea vizei tip D pentru reintregirea familiei. Eu sunt rezidenta in GERMANIA. De la Ambasada ... (vezi toată discuția)