avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit la vanzare imobil 2% sau 3%
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit la vanzare imobil 2% sau 3%

un apartament cumparat in anul 2012, in luna septembrie am facut antecontractul iar contractul de vanzare cumparare in noiembrie ,vreau sa-l vand in luna septembrie, ma intreb cat impozit datorez la vanzare ? se ia in calcul de la antecontract sau de la contractul de vanzare cumparare din noiembrie?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:48, 22 August 2015
Impozitul se calculeaza functie de data dobandirii efective si nu de la data promisiunii de dobandire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament maria_corina29 maria_corina29 buna seara, vreau sa vand apartamentul si cel care il cumpara vrea cu credit bancar. vreau sa stiu ce costuri ma implica pe mine ca sa il vand ca am auzit ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru vanzare locuinta vanduta dupa mostenire tiberiu2008 tiberiu2008 Buna ziua, Sotul a decedat in august 2010, in octombrie 2010 s-au facut actele pentru succesiune (deci in mai putin de 6 luni) si in februarie locuinta ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale elle-elle elle-elle vreau sa cumpar apartament prin programul prima casa. Cine suporta cheltuielile la notar pentru contractul final de vanzare-cumparare?Ce suma platesc eu ca si ... (vezi toată discuția)