avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume in urma divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume in urma divortului

Buna ziua.In urma divortuli de primul sot i-am pastrat numele cu acordul lui.M.am recasatorit si acum divortez.Pot cere in instanta sa port in continuare numele de fata cu care m-am nascut ?se poate daca divortu este la notariat ??
Cel mai recent răspuns: adry2276 , utilizator 16:16, 23 August 2015
Veți purta ori numele dobândit în timpul actualei căsătorii, cu acordul actualului soț, ori numele anterior, dobândit ca urmare a căsătoriei cu primul soț.
In ce modalidatate pot sa port dinnou numele cu care m-am nascut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele anterior casatoriei, nume pastrat de la o casatorie anterioara! Meea_M Meea_M Buna ziua, \\"Legea spune Art. 383 Numele de familie după căsătorie (1) La desfacerea căsătoriei prin divorţ, soţii pot conveni să păstreze numele ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume pe cale administrativa anagalamb anagalamb Buna ziua, Dupa prima casatorie am preluat numele sotului si la divortul de acesta am pastrat numele lui gandindu-ma atat la copilul nostru care mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Schimbari nume dupa divort Cat Black Cat Black Buna ziua, As avea nevoie, va rog, de o informatie. In urma cu 17 ani am divortat de primul meu sot si in urma divortului, de comun acord, mi-am pastrat ... (vezi toată discuția)