avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nume gresit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nume gresit

Buna ziua.
Am observat ca s-a gresit numele fiului meu in hotararea de incredintare. Am facut cererea de indreptare acum 2 zile, mi s-a dat termen pt. data de 27 august, dar am inteles ca trebuie sa astept iarasi 30 zile pt a deveni definitiva si irevocabla. Eu vreau sa plec din tara cu fiul meu, pe 30 august. ce fac in acest caz?
Ori astepti, ori iei cu tine hotararea de incredintare cu cu cererea de indreptare, traduse in limba statului in care doresti sa calatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport si acord de plecare in strainatate kzsi77 kzsi77 Am divortat de sotul meu. Avem un copil minor impreuna. Tatal sau nu vrea sa semneze sa ii pot face pasaport. Am inteles ca asta se poate inlocui cu o hotarare ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgenta de un sfat aylla aylla Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat urgent, problema mea este urmatoarea, am primit decizia definitiva de custodia copilului meu, dar am obs ca mi sa gresit ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara plata taxei de poluare - sentinta redactata gresit roscatu_red roscatu_red Buna ziua! As dori un raspuns avizat la problema mea. Am castigat in decembrie 2011 procesul de inmatriculare a unui autoturism fara plata taxei de poluare ... (vezi toată discuția)