avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Act pentru plata unor sume catre fostul sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Act pentru plata unor sume catre fostul sot

Buna ziua !

Dupa negocieri, am reusit sa ma inteleg cu fostul sot sa-i platesc o suma de bani ( aprox 20 000 lei ) reprezentând partea ce i se cuvenea din bunurile dobandite in timpul casatoriei.
Ce act ar trebui sa semneze el prin care sa recunoasca ca a primit acesti bani si ca nu mai are nici o pretentie financiara de la mine ? Ar trebui sa faca un act la notar sau e suficient un act de mana ?
Cum ar trebui sa fie un astfel de act ?
Ma puteti sfatui??
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2015
Ana_38, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana_38 , utilizator 16:31, 23 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa 3 ani in urma unui divort de comun acord robert_mihai robert_mihai Buna ziua!....Recunosc ca am urmarit cu interes toate discutiile postate pe forum legate de partaj si proceduri dar intrucat ma identific doar partial cu unele ... (vezi toată discuția)
Partaj cu ambiguitati Emilia91 Emilia91 Am divortat acum 2 ani dar continui sa locuiesc cu fostul , in acelasi casa pe care am cumparat-o acum 20 de ani , proaspat casatoriti fiind. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Instrainare mostenire JuliaM JuliaM Buna ziua, Am mostenit de la bunica mea un apartament in Romania pe care l-am vandut si vreau ca baii obtinuti sa-i folosesc in cumpararea unei proprietati ... (vezi toată discuția)