Buna ziua numele meu este Alexandru si vreau sa va adresez o intrebare, am o problema si vreau sa stiu cum pot proceda mai departe.
In urma cu 4-5 ani prin cumpararea unei suprafete de teren in vecinatatea propietatii bunicului meu, noul propietar probabil cu acordul celor din primarie, in mod abuziv a ocupat si drumul de servitute facandu-si cadastru si intabulare pe toata suprafata de teren lundu-ne dreptul de acces pe propietatea bunicului.
Va rog astept cat mai multe raspunsuri/pareri/sfaturi din partea voastra, sa stiu cum pot sa-mi revendic accesul la propietate.
Acest drum de servitute cui aparține - face parte din terenul proprietarului vecin și a fost stabilit ca drept de servitute , printr-un act autentic , în favoarea imobilului pe care îl dețineți sau este un drum care apare pe planul cadastral al comunei, format printr-un partaj, și atunci vecinul nu avea dreptul să-l ocupe.
Cine a plătit impozit până în prezent pentru acea suprafață de teren ?
Iesirea din diviziune
a2b4c6
Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot iesii din diviziune cu vecinul meu.Avem un teren de 300 mp pe care este construita casa,jumatate este propietatea vecinului ... (vezi toată discuția)
Nu mai am drum acces
mialisa
Am un teren intravilan,care avea pe vremea comunismului un drum de acces la strada principala(atunci locuiam acolo,dar am fost inundati,cei de la asigurari pe ... (vezi toată discuția)