avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Raport evaluare imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Raport evaluare imobil

Va adresez o intrebare provocatoare. Intr-o executare silita, se ajunge la etapa evaluarii imobiliare in care debitorul refuza accesul evaluatorului in imobil in scris, durata efectuarii acestuia se prelungeste din februarie pana in octombrie acelasi an, evaluatorul indicand dificultatea efectuarii acestui raport, in lipsa accesului in spatiul de evaluat, respectiv lipsa de cooperare a debitorului in genere in oferirea de informatii si necesitatea de a intra in posesia raportului de evaluare initial al creditorului bancar care oferise imprumutul pe baza acestuia.
Se poate invoca perimarea in acesta perioada de 8 luni , tinand cont ca nu s-au efectuat alte acte de executare in dosar? Executarea se face pe vechiul cod de procedura.
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2015
karsten_yanker, utilizator
Cel mai recent răspuns: karsten_yanker , utilizator 22:30, 23 August 2015
In acest interval executorul judecatoresc nu a solicitat ,incheiat documente pentru implicarea si a altor autoritati care sa asigure accesul evaluatorului in imobilul care trebuia evaluat ?
nu exista astfel de documente. de altfel executorul nici nu si-ar dori un diferend cu debitorul care a deschis un numar 25 de contestatii la executare.
Legiutorul a prevazut dreptul debitorului a formula contestatie la executare
Instanta de judecata-suverana in solutionare urmeaza sa analizeze contestatia ,sa coroboreze cu intampinarile partilor si in final sa dispuna solutie legala
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatie conditii perimare wiki38 wiki38 In urma sentintei definite din 03.03.3008,o persoana fizica a fost obligata sa restitue creditorului(o societate comerciala) o suma de bani in cuantum de ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita Ramona Geambasu Ramona Geambasu Buna ziua,am participat la o licitatie la un imobil aflat in executare silita,am fost adjudecatar,am primit un proces verbal de licitatie si urma sa achit ... (vezi toată discuția)
Licitatii...pana cand? corstef corstef Buna ziua Am o hotarare definitiva si irevocabila, am cerut executarea silita si suntem deja la [b]a sasea[/b] X-(publicatie de vanzare a imobilului respectiv ... (vezi toată discuția)