avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INREGISTRARE ACT ADITIONAL LA ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INREGISTRARE ACT ADITIONAL LA ITM

Buna ziua
as vrea sa ma ajutati intr-o simpla problema
suntem o societate de transport intern si international de marfa si avand in vedere criza care ne afecteaza am modificat forma de salarizare din regie in acord direct, stabilind indicatori de crestere si indicatori de acord cu acestia
Actele aditionale la CIM au fost semnate de catre soferii nostri
Intrebarea noastra este:
Aceste acte aditionale de modificare a CIM trebuie in mod obligatorii inregistrate la ITM ?
Sau sunt de ajuns sa fie semnate de salariat si angajator?

Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 14 Iulie 2009
Orice document care modifica prevederile unui contract individual de munca trebuie inregistrat la ITM. In Bucuresti sunt unii Inspectori ITM care nu mai solicita inregistrarea actelor aditionale, dar este legal sa fie inregistrate.
In Bucuresti, este vorba despre actele aditionale incheiate de angajatorii care platesc un comision de 0,25% care nu se mai depun la ITM. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional Katalynna Katalynna Buna ziua, As vrea sa stiu daca este adevarat ca pe actele aditionale privind marirea nu se mai aplica stampila ITM, pt ca am primit un astfel de act si mi ... (vezi toată discuția)
Viza itm pe actele aditionale la contractul individual de munca iozefinap iozefinap Buna ziua , Societatea la care lucrez are aprobare de la ITM pentru efectuarea la sediul angajatorului a operatiunilor de pastrare si completare a carnetelor ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea actelor aditionale la itmb Monici Monici Buna ziua, Am si eu o intrebare: potrivit informatiilor primite astazi, s-a revenit la Legea 130/1999 potrivit careia actele aditionale ale societatilor ... (vezi toată discuția)