avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva clasarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva clasarii

Va rog sa-mi raspundeti daca impotriva solutiei de clasare a prim procurorului dse poate face plangere la procurorul ierarhic superior prin fax si ce documente se trimit, va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:22, 23 August 2015
Da, se poate formula plangere potrivit disp.art 339 din n.c.proc.pen, insa recomand expedierea plangerii prin posta cu confirmare de primire si nu prin fax, iar in privinta documentelor, puteti anexa inscrisuri care considerati a fi utile in sustinerea si solutionarea plangerii formulate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orodonanta de clasare Sever Simion Sever Simion Am primit o ordonanta de clasare a plangerii penale intocmita de mine ca parte vatamata. In cuprinsul ei sunt multe minciuni si sursa lor este sectia de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta clasare Agripina1 Agripina1 am o plangere penala la care am primit raspuns de clasare ce pot face acum plangerela prim procuror sau direct in instanta (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu pentru procuror ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! Am facut contestatie impotriva solutiei de clasarare a prim procurorului parchetului x , la procurorul ierarhic superior .... Dupa ce au ... (vezi toată discuția)