Buna ziua, daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Avem un titlu de proprietate pe un teren prin legea 18 in care suntem trecuti eu, fratele meu, doi veri si o matusa. Matusa este decedata, dar unul din veri care este pe titlu deja este copilul ei. Cum se va face departajarea? Trebuie sa mentionez ca terenul a fost al bunicii si noi am facut retrocedare.. nu stiu de ce sunt 5 personae pe titlu, practic bunica a avut 3 copii, un baiat care are 2 copii (eu si fratele), un baiat care are un copil (unul din veri) si o fica care are un copil (celalalt var de pe titlu). in succesiunea facuta ptr bunica nu apare terenul asta pentru ca inca nu ni-l daduse. deci nu stiu cum a facut titlul de proprietate pe 5 personae. Verii nostrii vor sa venim la notar si terenul sa dam o declaratie ca terenul sa se imparta la trei (3 copii a lui bunica) si apoi fiecare treime la cati copii au avut. noi suntem pe titlu deja si nu inteleg de ce trebuie sa mergem la notar. Oricum ceilalti veri spun ca ne dau in judecata si ne oblige sa venim. Cine are dreptate?
Multumesc pentru raspuns anticipat
Succesiune dupa 15 ani
kike
Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)