avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... predare primire cadre de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

predare primire cadre de conducere

mi-am dat demisia din functia de director economic, solicitand in cerere cand si cui predau. nu mi s-a raspuns nimic. a trecut si perioada de 45 de zile de preaviz, desi cererea de demisie era fara si nu s-a intamplat nimic. pot fi tras la raspundere pentru ceva in acest caz ?
multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 24 August 2015
La expirarea termenului de preaviz, c.i.m. a incetat.

Se poate angaja raspunderea patrimoniala a dvs , chiar si in cazul in care s-a incetat raportul de munca, insa nu puteti fi tras la raspundere pentru nepredarea documentelor sau alte bunuri atat timp cat nu ati avut cui sa le predati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie- incetare contract de munca prin acordul partilor-predare legala K-nndy K-nndy Buna ziua. Doresc sa plec de la locul actual de munca. Detin functie de conducere cu drept de semnatura, de 2 ani. Deoarece cunosc istoricul desfacerii ... (vezi toată discuția)
Demisie director societate comerciala ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Din nou am nevoie de ajutorul Dvs. Daca detin functia de Director intr-o societate comerciala, se poate sa imi dau demisia la zi, fara sa stau in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt secretar școala cu 0,5 normă. Începând cu ... simotud simotud Buna ziua! Sunt secretar școala cu 0,5 normă. Începând cu 1 ianuarie 2023 mi-am dat demisia, acum sunt in preaviz până pe 31 ianuarie. Am înțeles că ... (vezi toată discuția)