avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamurire somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamurire somaj

buna ziua! imi cer scuze daca intrebarea s-a mai postat.
am fost angajat de o firma cu sediul in jud. TM, la un punct de lucru din jud. CJ insa domiciliul meu este in jud. Salaj. Intrebarea mea este: unde va trebui sa depun dosarul pentru somaj in Salaj sau Cluj?
perioada de care beneficiez de somaj este 6 sau 9 luni? mentionez ca am cotizat peste 2 ani.

Multumesc!

Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2009
miles_cristi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:45, 14 Iulie 2009
Depuneti dosdarul la AJOFM Salaj iar perioada este de 9 luni intrcit ati cotizat mai mult de 1 an dar mai putin de 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri somaj alex14061971 alex14061971 Am fost disponibilizat(art. 65 din codul muncii)cu incetarea activitatii in 29.01.2010. Firma la care am lucrat (din 10.08.2007)a efectuat contributiile la ... (vezi toată discuția)
Acte cerute pt somaj! dorali dorali in cazul in care am extrasul de cont cu viramentele de la o societate unde am lucrat cu 7 ani in urma,imi mai trebuie o alta adeverinta din care sa reiasa ... (vezi toată discuția)
Probleme acte somaj dante7 dante7 Buna, M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu ... (vezi toată discuția)