avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen de contestatie titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Termen de contestatie titlu executoriu

am primit un titlu executoriu (amenda rutiera) si acolo mentine ca pot sa fac contestatie...nu vad in ce termen pot sa depun si unde?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:18, 26 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
acțiunea se numește plângere contravențională și se face în 15 zile de la comunicarea pv-ului, la judecătoria de domiciliu a petentului.
am contestat o data pv-ul si hotararea a ramas definitiva...acum pot sa contest si titlul executoriu?
Nu. Contestația ar fi inadmisibilă. Titlul executoriu este pv-ul deja contestat prin plăngere.

Dacă întrebați de termenul de contestație titlu executoriu, termenul este de 3 ani și nu de 15 zile. Se poate contesta în interiorul termenului de pescripție a dreptului la executare silită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare horni horni Am primit de la executorul judecatoresc, somatie si proces verbal de calcul al cheltuielilor si am formulat contestatie la executare in termen legal. Somatia ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ContSters233678 ContSters233678 Buna ziua, In luna septembrie am primit o amenda contraventionala. Procesul-verbal de contraventie a fost contestat in termen de 15 zile la judecatorie, si ... (vezi toată discuția)
Anulare rovinieta in urma ril iccj ContSters298656 ContSters298656 Buna ziua, Acum ceva timp am fost amendat pt lipsa rovinieta. Recent am primit de la executorul judecatoresc, impreuna cu incheierea de executare silita ... (vezi toată discuția)