avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri CAEN - maxim 5 coduri CAEN ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri CAEN - maxim 5 coduri CAEN ?

Salutare,

Doresc sa infiintez un SRL si sunt curios sa stiu ce lege reglementeaza numarul maxim de 5 coduri CAEN (secundare) .

Stiu ca in trecut, actul constitutiv putea sa contina un numar foarte mare de coduri CAEN ... ce s-a schimbat ?

multumesc .
Cel mai recent răspuns: Mihai Teris , Avocat 08:29, 26 August 2015
Bună ziua.
Se pot autoriza și toate codurile caen dacă îndepliniți condițiile pentru desfășurarea activităților respective. Nu există limită de 5. Pe de altă parte simpla înșiruire a unor coduri în actul constitutiv, ca obiect secundar de activitate, fără a fi autorizate nu are nici o valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - activitati secundare criss1974 criss1974 Buna ziua,Vreau sa stiu daca pot infiinta un SRL cu obiect principal de activitate cod caen 4776 - pet shop,iar ca activitati secundare sa trec toate ... (vezi toată discuția)
Stabilirea codurilor caen la innfiintarea unui srl IRR IRR Exista [b]limitare pentru numarul de coduri CAEN[/b] pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a ... (vezi toată discuția)