in urma cu cateva luni am primit prin posta un Proces Verbal de Constatare a Contraventiei ca urmare a faptului ca in data de 09.11.2014 as fi circulat fara rovinieta intr-o localitate. La data respectiva stiu sigur ca nu am circulat cu masina niciunde, cu atat mai putin in localitatea respectiva; imi amintesc foarte clar acest lucru deoarece in dimineata zilei urmatoare m-am internat in spital in vederea efectuarii unei operatii.
Am facut plangere la judecatorie pentru anularea PVCC. Am primit raspuns ca trebuie achitata o taxa de timbru de 20 lei. Am achitat taxa de timbru dar nu am depus-o la dosar. Niciunde in adresa prin care ni se comunica ca trebuie achitata taxa de timbru nu se preciza si ca trebuie sa depunem chitanta la dosar.
Ca urmare Judecatoria a anulat plangerea facuta.
Ce mai pot face in aceste conditii? Nu am nici o intentie sa achit o amenda pentru ceva ce nu am facut. Niciunde in PVCC nu este specificata marca autoturismului, se spune doar autoturismul cu nr.... si eu cred ca este pur si simplu o eroare a persoanei care a transcris numarul de masina de pe inregistrarea video.CNADNR nu a atasat la PVCC nici o poza cu autoturismul. Cum pot intra in posesia pozei cu flagrantul sau cum sa denumesc faza respectiva si ce pot face acum sa obtin anularea PVCC.
Din pacate nu mai puteti sa faceti nimic,contestatia dvs fiind anulata pt neplata taxei de timbru,chiar daca formulati o noua contestatie aceasta ar urma sa fie respinsa ca tardiv formulata(,dvs depasind tr de 15 zile in care puteati sa faceti contestatie).CHIAR IN IPOTEZA IN CARE FORMULATI CERERE DE REEXAMINARE IMPOTRIVA ANULARII CONTESTATIEI ,FACAND DOVADA PLATII ,ACEASTA VA FI RESPINSA.
Poprire cnadnr
adi_lazar
Buna ziua,
Am primit ieri in cutia postala o poprire efectuate de un executor cf unui dosar de executare nr.3564/21.03.2014 (Judecatoria Sector 3) bazat pe ... (vezi toată discuția)