avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chitanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chitanta

Buna ziua!

Am o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv.Sa va spun despre ce e vorba: m-am inscris la un curs artistic pentru care am platit anticipat prima rata in euro pentru care mi s-a eliberat o chitanta stampilata si semnata de catre persoana care facea cursul.Dupa ce am dat banii ,mi-a spus ca nu are contractul adus.La cateva zile am sunat aceasta persoana sa o anunt ca nu mai pot participa la aceste cursuri in urma unui eveniment personal nefericit.Aceasta persoana mi-a promis ca-mi returneaza banii,adica prima rata,dar au trecut 3 saptamani de cand imi spune ca mi-i da inapoi. As vrea sa stiu daca am dreptul la returnarea banilor,avand in vedere ca nu am semnat niciun contract?Plata direct in euro e legala in Romania?

PS : In ce termen se poate prescrie aceasta fapta? Daca tot amana sa-mi dea banii inapoi (si e vorba de o suma mare si de o persoana celebra) pana cand o poate face ca sa nu-i mai pot recupera? Eu as dori calea amiabila.
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2009
Julianna, utilizator
Cel mai recent răspuns: dvalica , utilizator 17:29, 13 Iulie 2009
plata in euro e acceptata.
puteti face plangere penala si actiune in pretentii.
Mai frate,da,pe nenea asta care face reclama-fara nici o legatura cu subiectul,nu-l opreste nimeni!!!
Oare numai pe mine ma deranjeaza?X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing sau vanzare-cumparare? Borza Borza Buna, va rog sa ma ajutati cu un sfat la o speta. S-a incheiat un contract de vanzare-cumparare avand ca obiect un cap tractor. Se achita o perioada de un an ... (vezi toată discuția)
Concert amanat/reprogramat, recuperare bani auser9911 auser9911 concert amanat/reprogramat Am cumparat online de pe platforma iabilet bilete la un concert de Craciun catre trebuia sa se tina pe data de ... (vezi toată discuția)
Valoarea stampilei si semnaturii clientului pe factura emisa de furnizor trinity_gold007 trinity_gold007 Buna ziua! Am urmatoarea speta: furnizor (SRL) care a trimis preturi unui client (PFA) pentru o marfa, clientul le-a acceptat, au facut contract, termen de ... (vezi toată discuția)