avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chitanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chitanta

Buna ziua!

Am o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv.Sa va spun despre ce e vorba: m-am inscris la un curs artistic pentru care am platit anticipat prima rata in euro pentru care mi s-a eliberat o chitanta stampilata si semnata de catre persoana care facea cursul.Dupa ce am dat banii ,mi-a spus ca nu are contractul adus.La cateva zile am sunat aceasta persoana sa o anunt ca nu mai pot participa la aceste cursuri in urma unui eveniment personal nefericit.Aceasta persoana mi-a promis ca-mi returneaza banii,adica prima rata,dar au trecut 3 saptamani de cand imi spune ca mi-i da inapoi. As vrea sa stiu daca am dreptul la returnarea banilor,avand in vedere ca nu am semnat niciun contract?Plata direct in euro e legala in Romania?

PS : In ce termen se poate prescrie aceasta fapta? Daca tot amana sa-mi dea banii inapoi (si e vorba de o suma mare si de o persoana celebra) pana cand o poate face ca sa nu-i mai pot recupera? Eu as dori calea amiabila.
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2009
Julianna, utilizator
Cel mai recent răspuns: dvalica , utilizator 17:29, 13 Iulie 2009
plata in euro e acceptata.
puteti face plangere penala si actiune in pretentii.
Mai frate,da,pe nenea asta care face reclama-fara nici o legatura cu subiectul,nu-l opreste nimeni!!!
Oare numai pe mine ma deranjeaza?X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concert amanat/reprogramat, recuperare bani auser9911 auser9911 concert amanat/reprogramat Am cumparat online de pe platforma iabilet bilete la un concert de Craciun catre trebuia sa se tina pe data de ... (vezi toată discuția)
Leasing sau vanzare-cumparare? Borza Borza Buna, va rog sa ma ajutati cu un sfat la o speta. S-a incheiat un contract de vanzare-cumparare avand ca obiect un cap tractor. Se achita o perioada de un an ... (vezi toată discuția)
Valoarea stampilei si semnaturii clientului pe factura emisa de furnizor trinity_gold007 trinity_gold007 Buna ziua! Am urmatoarea speta: furnizor (SRL) care a trimis preturi unui client (PFA) pentru o marfa, clientul le-a acceptat, au facut contract, termen de ... (vezi toată discuția)