avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare functionar public

Un functionar public daca primeste atributii noi in plus fata de fisa postului, atributii care pana in momentul respectiv nu existau poate primi bani in plus la salariu. In anul 2014 acest lucru era posibil, dar pentru 2015 mai este valabil acest lucru. Daca este va rog sa ma indrumati unde scrie acest lucru.
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: ukzspan , utilizator 08:19, 28 August 2015
Atributiile respective au legatura cu fucntia detinuta?
Daca lucrati in administratia publica se obisnuieste sa se dea noi atributii prin dispozitie de primar, in schimb fara a fii retribuite. Asa e la noi.
Nu sunt atributi noi care nu au legatura cu functia detinuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz secretar: casier sau asistent social in primarie hanovra hanovra Sunt un functionar public licentiat in sociologie - psihologie, actualmente ocup un post de casier in cadrul unei primarii. Va rog o parere de specialitate ... (vezi toată discuția)
Munca in plus pentru acelasi salar steve steve Buna ziua. Fratele meu lucreaza ca functionar public.Un coleg de a lui - care are funtie mai mare si bineinteles si salariu aproape de 2 ori - a plecat in ... (vezi toată discuția)
Pot lucra la o primărie o norma si jumatate? eu, de exemplu, ... 0ooo 0ooo Pot lucra la o primărie o norma si jumatate? Eu, de exemplu, lucrez ca si casier la primarie; însă colega care de ocupa de compartimentul impozite si taxe ... (vezi toată discuția)