avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Termenul in care pot obtine diferente de bani de la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Termenul in care pot obtine diferente de bani de la casa de pensii

Buna ziua.
Va rog sa ma lamureasca cineva cu termenul prescriptie.Despre ce este vorba:Am castigat un proses in instanta cu adaugarea la vechime a pensiei de boala iar dif.de bani am primit-o numai cu 3 ani in urma,casa de pensii spunand ca a trecut termenul de prescriptie in urma cu 6 ani asa prevede in Codul Fiscal dar eu nu am gasit art.din Codul Fiscal in care sa scrie ca Statul este dator numai in cazul in care persoana fizica este datoare.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:53, 29 August 2015
Eu cred ca termenul pentru cere se platesc restantele este fixat prin hotararea judecatoreasa.
Casele locale de pensii platesc diferente doar pentru termenul general de prescriptie de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri c_dobrescu c_dobrescu In anul 2004, printr-o actiune in instanta sotul meu a cerut niste sporuri care s-au adaugat la pensie, solutia s-a dat in 2012 a fost favorabila si pensia i ... (vezi toată discuția)
Contributii la casa de sanatate/pfa cristinne09 cristinne09 buna seara ! am si eu o intrebare.... Sotul meu a infiintat de doi ani un PFA si isi plateste singur vechimea la casa de pensii de la infiintarea pfa-ului ... (vezi toată discuția)
Erori la calculul pensiei virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am descoperit ,ca doua din elementele pe baza carora mi s-a calculat pensia sunt gresite.Una din aceste greseli am descoperit-o in anul 2008.Mi ... (vezi toată discuția)