avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... imputernicire/ contract de comodat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

imputernicire/ contract de comodat

Buna ziua, as dori sa stiu ce act imi trebuie sa pot folosi un autoturism in Italia eu si logodnica mea, masina fiind inmatriculata pe viitoarea soacra. Am intese ca nu se mai pot face imputerniciri ci doar contract de comodat? trebuiesc traduse? multumesc
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 16:45, 27 August 2015
in UE nu este nevoie de contract de comodat ,trebuie sa aveti actele masini :talon , asigurare
mentionez faptul ca muncesc in Italia si sunt rezident acolo atat eu cat si prietena mea, nu conteaza cat timp petrec acolo? multumesc
nu conteaza atata timp cat masina nu este declarata furata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot iesi din tara cu masina fara contract de comodat sau procura? CFlorin1 CFlorin1 Buna ziua. As dori sa plec la Roma saptamana aceasta. Masina nu este a mea, ci a unui prieten, pot iesi din tara fara procura sau contract de comodat? (vezi toată discuția)
Procura folosire auto alex29bv alex29bv Buna ziua. As dori si eu o lamurire in legatura cu foliserea unui autovehicul in spatiu UE. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Pot fi coproprietar in talonul masinii? auramarinela auramarinela Recent am luat un credit de nevoi personale pe numele meu,in vederea achizitionarii unei masini.la plata credutului va participa si prietenul meu.deci masina ... (vezi toată discuția)