avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vei fi chemat sa dai declaratie in cazul unei plangeri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vei fi chemat sa dai declaratie in cazul unei plangeri impotriva ta?

In cazul in care exista o plangere la politie,parchet a unei parti vatamate impotriva unei persoane acea persoana va fi chemata cu siguranta la audieri sau sa deie declaratie?
Pe scurt vei fi chemat sa dai declaratie in cazul unei plangeri impotriva ta?
Pentru solutionarea plangerii persoanei reclamante,aitoritatile in drept,parchet,politie,vor dispune audierea partilor,in vederea prezentarii punctelor de vedere/apararii acestora
Nu obligatoriu, se poate dispune direct clasarea daca nu sunt întrunite condiţiile de fond şi formă esenţiale ale sesizării sau desi sesizarea îndeplineşte condiţiile legale de admisibilitate, din cuprinsul acesteia rezultă unul dintre cazurile de împiedicare a exercitării acţiunii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala - audiere parte vatamata, conditii seny2015 seny2015 Buna seara, Am facut o plangere penala cu privire la savarsirea unei infractiuni. Cercetarea cazului de catre parchet s-a efectuat fara ca eu cel ... (vezi toată discuția)
Plangere furt telefon Maryans Maryans Buna ziua, am si eu o intrebare, mi s-a furat telefonul mobil, un smart, am depus plangere la politie si mi sa spus ca ei nu pot face nimic pentru a localiza ... (vezi toată discuția)
Dosar penal nevinovat Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua! In luna noiembrie 2016 am o plangere penala facuta de secretarul comunei formulata astfel: ,,despre faptul ca interlopul X (adica eu) il ameninta pe ... (vezi toată discuția)