avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot afla in ce stadiu se afla un dosar depus la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot afla in ce stadiu se afla un dosar depus la la parchetul Vaslui in aprilie2013.

In iarna 2012/2013 un concetatean,profitand de faptul ca nu eram in localitate,mi-a taiat o plantatie de salcami, valorificand lemnul in interes personal la diversi.
La solicitarea mea, politia din zona a demarat cercetarile si in luna aprilie 2013 a depus dosarul la parchetul Vaslui(1818P/24.04.2013), urmand sa astept solutionarea cazului.
Astazi suntem in 2015, 27 august si eu nu am primit nici o instiintare.
Mai grav este faptul ca respectivul faptuitor, dovedit in urma cercetarilor efectuate, continua sa faca pagube importante in special la proprietarii ce nu sunt in lacalitate.
As vrea sa stiu cui sa ma adresez pt. a urgenta acest dosar. Este normal sa existe un interval de timp asa de mare pt. ca un dosar sa ajunga pe masa justitiei ramane.....
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:55, 27 August 2015
Faceti o cerere la Parchet și solicitati să vă comunice date privind stadiul dosarului. Puteti să solicitati urgentarea solutionarii cazului.
Conform art.94(8)Noul Cod Proc. Pen.aveti dreptul de a solicita consultarea dosarului,ocazie cu care veti afla si stadiul plangerii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala alex11dan alex11dan am facut o plangere la parchet,acestia au intocmit un dosar penal,l-au trimis la politia din comuna respectiva pt cercetari,am fost chemat atat eu cat si ... (vezi toată discuția)
Permis retinut nenyionut28 nenyionut28 cum se face o cerere la procuror pt urgentarea dosarului? am nevoie urgent!!!#-o (vezi toată discuția)
Cum pot urmari stadiul unui dosar penal in parchet mariuscarabus mariuscarabus Buna ziua.am un dosar penal pentru circulatie pe drumuri publice cu o alcoolemie peste limita.in acest moment dosarul se afla la parchet din luna martie ... (vezi toată discuția)