Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca se poate care este varsta legala de pensionare pentru femei?
Cand atinge varsta legala se incheie automat contractual de munca si pentru a continua activitatea, dupa caz trebuie incheiat alt contract? Care este procedura legala?
Cu gandul la "viteza melcului turbat" cu care unele case de pensii de sector nu spun "care este", elaboreaza actele premergatoare inaintarii deciziei de pensionare, care decizie este livrata destinatarului cu "viteza altui merc turbat" prin ce curier postal livreaza casele teritoriale de pensii, pot sa spun ca sunt terifiata de gandul ca voi trece si eu printr aceste "furci caudine" ale pensionarii! :((
Va multumesc anticipat,
Da asa este e tarziu acum dar de abea ieri am aflat de aceasta HG poate cand o publica Ministerul Muncii, Planul operaţional de acţiuni pentru perioada 2015 - 2018 sa ma dumiresc.
Multumesc mult,
Apoi in cadranul lunii august dati click stanga pe ziua de 14 (cand a aparut M.O. 619).
Mai jos va apare o casuta cu "619bis".
Dati click stanga pe el si puteti citi tot M.O.
Din motive care îmi scapă, astăzi puteţi vedea monitoarele care au apărut în 14 august, deşi a trecut perioada de zece zile menţionată de mine în mesajul anterior.
Va multumesc foarte mult, am reusit sa-l vad pe 619 Bis, chiar este interesant daca s-ar lasa de "afaceri cei alesi ai poporului ca sa gandeasca in Parlament" si s-ar uni sa indeplineasca recomandarile UE in acest domeniu bine ar fi pentru bugetul statului si pentru populatie in general! Pana la urma daca ne miscam si suntem inca capabili de ce sa nu fim activi...
Multumesc! :flowersblue: