avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Inregistrare retroactiva contract de inchiriere ...
Discuție deschisă în Executare silită

Inregistrare retroactiva contract de inchiriere expirat

Buna ziua!
Se poate inregistra retroactiv la administratia financiara un contract de inchiriere intre 2 persoane juridice expirat? Ni s-a spus de catre executorul judecatoresc ca trebuie inregistrat pentru a putea executa silit direct contractul de inchiriere sub semnatura privata.
Cel mai recent răspuns: alex3005 , utilizator 07:33, 28 August 2015
Opinia mea este ca nu se mai poate daca contractul a expirat,oricum cel mai sigur este sa va adresati direct la Fisc.Executorul a avut dreptate,daca nu aveti inregistrat contractul la Fisc,trebuie sa faceti cerere Judecatorie ptr.investirea cu formula executorie.
Ni s-a spus ca oricum trebuie investit cu formula executorie, dar trebuie si inregistrat. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investirea cu formula executorie a unui contract de inchiriere sub semnatura privata, inregistrat la fisc madoiclimber madoiclimber Poate fi investit cu formula executorie un contract de inchiriere sub semnatura privata, si inregistrat la administratia financiara? Care este procedura in ... (vezi toată discuția)
Art. 1809 din noul cod civil - titlu executoriu pentru evacuarea chiriasilor madoiclimber madoiclimber Acum aproape un an am prezentat mai in detaliu o problema pe care am avut-o cu niste chiriasi care au refuzat sa elibereze apartamentul inchiriat dupa ... (vezi toată discuția)
Restituirea unui apartament dat in locatiune invocand in instanta art. 1809 din noul cod civil madoiclimber madoiclimber Cum se interpreteaza prevederile Art, 1809 din Cnoul Cod Civil? \"Art. 1809 Expirarea termenului (1) Contractul de locaţiune încetează de drept la ... (vezi toată discuția)