avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna accident auto

Am dat masina unei alte persoane ca "utilizator", acesta a fost implicat cu masina intrun accident auto in urma caruia masina a fost distrusa in "totalitate", vina apartinand celuilalt sofer (participant la trafic). Dosarul la societatea de asigurari la care este asigurat vinovatul il depun eu ca proprietar al masinii pentru recuperarea daunelor sau, utilizatorul care conducea masina in timpul acelui accident. Multumesc anticipat pentru un raspuns legal.
Cel mai recent răspuns: G V , Consultant asigurari 10:07, 31 August 2015
Societatea plateste pentru proprietar, exceptie fiind doar in caz de imputernicire data de catre proprietar , la notar, pentru reprezentare deplina de catre utilizator.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2015
Laszlo Bicsak, Alte profesii
Multumesc pentru raspuns, deci, dosarul la societatea de asigurare la care are polita soferul vinovat, urmeaza sa o depun "eu" ca proprietar al masinii "accidentate".
Corect.
Multumesc, sa aveti o zi buna.
Buna ziua,
Pentru deschiderea dosarului de dauna va prezentati dumneavoastra la societatea de asigurari, dar declaratia de accident trebuie data de catre conducatorul auto, deci va prezentati impreuna cu cel care a fost la volan in momentul producerii accidentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema [editat] jaguarxkr jaguarxkr Buna seara, Joi am fost lovit de catre un asigurat [editat], m-am prezentat la politie pentru declararea accidentului, ulterior s-a prezentat si conducatorul ... (vezi toată discuția)
Acoperire rca in caz de betie la volan iepurache2004 iepurache2004 as vrea sa stiu daca polita rca a unui sofer beat la volan care a produs un accident asigura despagubirea masinii lovite si a victimei. uni spun ca da,alti ... (vezi toată discuția)
Constatarea amiabila nu este de ajuns pentru recuperarea prejudiciului?! Inter2001 Inter2001 In urma unui accident minor am intocmit o constatare amiabila cu cel care mi a avariat masina. Ulterior acesta nu s a mai prezentat la sediul asigurari pentru ... (vezi toată discuția)