Am dat masina unei alte persoane ca "utilizator", acesta a fost implicat cu masina intrun accident auto in urma caruia masina a fost distrusa in "totalitate", vina apartinand celuilalt sofer (participant la trafic). Dosarul la societatea de asigurari la care este asigurat vinovatul il depun eu ca proprietar al masinii pentru recuperarea daunelor sau, utilizatorul care conducea masina in timpul acelui accident. Multumesc anticipat pentru un raspuns legal.
Societatea plateste pentru proprietar, exceptie fiind doar in caz de imputernicire data de catre proprietar , la notar, pentru reprezentare deplina de catre utilizator.
Multumesc pentru raspuns, deci, dosarul la societatea de asigurare la care are polita soferul vinovat, urmeaza sa o depun "eu" ca proprietar al masinii "accidentate".
Buna ziua,
Pentru deschiderea dosarului de dauna va prezentati dumneavoastra la societatea de asigurari, dar declaratia de accident trebuie data de catre conducatorul auto, deci va prezentati impreuna cu cel care a fost la volan in momentul producerii accidentului.
Problema [editat]
jaguarxkr
Buna seara, Joi am fost lovit de catre un asigurat [editat], m-am prezentat la politie pentru declararea accidentului, ulterior s-a prezentat si conducatorul ... (vezi toată discuția)