avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,am o executare silita de 30000 ron,persoana fizica,in prezent sunt in colaborare cu o firma ca persoana fizica autorizata,deja mi s-a pus proprire pe veniturile care le obtin ca persoana fizica autorizata cu care colaborez pe baza cui pfa,este legal sa ma execute ca persoana fizica autorizata sau ca persoana fizica?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:42, 28 August 2015
Veniturile sunt ale persoanei fizice. persoana fizică autorizată nu are patrimoniu propriu. Poate avea un patrimoniu de afectațiune dacă are constituit așa ceva, iar asupra acestuia creditorii personali ai persoanei fizice se pot îndrepta doar în lipsă de alte bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot executa bunuri ale pfa pt.o datorie ca persoana fizica? carmenbn carmenbn In situatia in care am o datorie la banca ca persoana fizica si sunt in acelasi timp si persoana fizica autorizata,iar singura mea proprietate este o masina ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata-patrimoniu de afectatiune amt11 amt11 In cazul in care o persoana fizica constituie un PFA si ii constituie un patrimoniu de afectatiune luand din bunurile personale si creand o masa patrimoniala ... (vezi toată discuția)
Imi va executa banca veniturile de pe pfa ? marius.m marius.m Buna ziua ! Sunt in urmatoarea situatie. Am un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara pe persoana fizica din 2007 si nu vreau sa-l mai platesc ... (vezi toată discuția)