avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imi va executa banca veniturile de pe PFA ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imi va executa banca veniturile de pe PFA ?

Buna ziua !

Sunt in urmatoarea situatie. Am un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara pe persoana fizica din 2007 si nu vreau sa-l mai platesc pentru ca nu-mi permit. Vreau sa stiu daca imi vor fii executate veniturile de pe PFA-ul cu norma de venit inregistrat la ONRC. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:44, 4 Mai 2018
Din cate stiu eu, nu.
Sigur ?
Sigur. E vorba de faptul ca PFA ul are alt CIF decât Dvs persoana fizica. Alt cont de virament decât cel deținut de Dvs pentru salariu
Am inteles ca daca nu am constituit un patrimoniu de afectatiune inscris la Registrul Comertului, executa si veniturile PFA. 99,999% din PFA-uri II si alte ONG -uri de acest tip, nu au constituit un patrimoniu de afectatiune. Prin urmare pot fi executate silit toate bunurile si veniturile ?
Putin probabil

Alte discuții în legătură

Se pot executa bunuri ale pfa pt.o datorie ca persoana fizica? carmenbn carmenbn In situatia in care am o datorie la banca ca persoana fizica si sunt in acelasi timp si persoana fizica autorizata,iar singura mea proprietate este o masina ... (vezi toată discuția)
Executare persoana fizica pentru debite persoana juridica anjinsan anjinsan Am o masina inmatriculata pe un cabinet individual medic, care are un CIF. Am fost sanctionat cu amenda pentru lipsa rovinieta, iar executorul mi-a infiintat ... (vezi toată discuția)
Executare silita MihaelaDragulet MihaelaDragulet Buna ziua,am o executare silita de 30000 ron,persoana fizica,in prezent sunt in colaborare cu o firma ca persoana fizica autorizata,deja mi s-a pus proprire pe ... (vezi toată discuția)