avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imi va executa banca veniturile de pe PFA ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imi va executa banca veniturile de pe PFA ?

Buna ziua !

Sunt in urmatoarea situatie. Am un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara pe persoana fizica din 2007 si nu vreau sa-l mai platesc pentru ca nu-mi permit. Vreau sa stiu daca imi vor fii executate veniturile de pe PFA-ul cu norma de venit inregistrat la ONRC. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:44, 4 Mai 2018
Putin probabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot executa bunuri ale pfa pt.o datorie ca persoana fizica? carmenbn carmenbn In situatia in care am o datorie la banca ca persoana fizica si sunt in acelasi timp si persoana fizica autorizata,iar singura mea proprietate este o masina ... (vezi toată discuția)
Executare persoana fizica pentru debite persoana juridica anjinsan anjinsan Am o masina inmatriculata pe un cabinet individual medic, care are un CIF. Am fost sanctionat cu amenda pentru lipsa rovinieta, iar executorul mi-a infiintat ... (vezi toată discuția)
Executare silita MihaelaDragulet MihaelaDragulet Buna ziua,am o executare silita de 30000 ron,persoana fizica,in prezent sunt in colaborare cu o firma ca persoana fizica autorizata,deja mi s-a pus proprire pe ... (vezi toată discuția)