avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunerea de concluzii scrise intr-un proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunerea de concluzii scrise intr-un proces civil

Buna ziua,

Vreau să multumesc întâi celor care au bunăvoința să răspundă întrebărilor celor
necunoscători.
Sunt procurator într-un proces civil.Înainte de pronunțare am dreptul să depun concluzii scrise dacă nu sunt repezentat printr-un avocat?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ioanides13 , utilizator 14:32, 29 August 2015
Sigur că da, aveţi dreptul să depuneţi concluzii scrise la dosar.
La general,ce anume ar trebui cuprindă aceste concluzii.Care ar formula de introducere?
In "CONCLUZIILE SCRISE" veti scrie motivele de fapt si de drept ptr.care considerati ca, trebuie sa aveti castig de cauza.Nu exista o" formula de introducere",terbuie sa treceti: nr.dosar,nume,prenume,CNP,calitatea procesuala,faptul ca sunteti procurator(conform procura nr...autentificata de B.N.P.),motivele de fapt si de drept pt.care .considerati ca aveti dreptate.Concluziile scrise le puteti depune fie la dosar prin Registratura, cu minim 5 zile inainte de termenul de judecata, fie la termen in sedinta de judecata.
Vă multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta ADELA STROE ADELA STROE Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)
Este ilegal sa trimit o scrisoare judecatorului care imi va da sentinta? loreenee loreenee Buna seara. In cadrul unui proces penal la ultima sedinta mi s-a dat dreptul de a lua cuvantul. Dar datorita emotiilor m-am fastacit si nu am prea zis ce ... (vezi toată discuția)
Cerere in vederea redactarii hotaririi ContSters355039 ContSters355039 Vreas sa fac o cerere in vederea redactarii hotaririi deoarece au trecut 30 de zile . Aceata trb depusa personal sau o pot trimite pe fax ? Este ceva tipizat ... (vezi toată discuția)