avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DESPAGUBIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DESPAGUBIRE

Avem un dosar depus la A.N.R.P pentru o despagubire din 2013. In 2014 am fost la acea institutie si mi-au spus ca dosarul este in asteptare,ca nu au ajuns la el.Eu locuiesc in strainatate si de cite ori am sunat mi-au spus acelasi lucru.Acum vreau sa vin in tara si sa incerc inaintarea dosarului.Imi puteti spune cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:13, 29 August 2015
Buna ziua,
Din pacate nu ati dat date cum ati ajuns cu dosarul acolo.
Daca este vb despre o sentinta definitiva si executorie va adresati unui executor judecatoresc.
Daca este vb despre un dosar care a urmat calea legala, va trebui sa asteptati.
Imputerniciti pe cineva din tara care sa va reprezinte interesele si care sa poata sa desfasoare toate diligentele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata diferenta cheltuieli galmi galmi Pe scurt nu am achitat un card de credit, creanta a fost cesionata si a urmat toti pasii: titlu executoriu din 27.02.2012, poprire pe salariu din noiembrie ... (vezi toată discuția)
Cum trag la raspundere un avocat ca m-a reprezentat cu rea vointa si pe executor ca m-au furat badea_madalina badea_madalina am dat in judecata Rafiservul in martie 2008 in dosar 687/109/2008 am castigat procesul definitiv irevocabil si executoriu.dar nu am primit banii nici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - citatie, imposibilitate prezentare bpja bpja m primit ieri o instiintare in care scria \'in conformitate cu prevederile art 260 si 261 din codul de procedura penala va instiintam ca la data de ...nefiind ... (vezi toată discuția)