avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Data limita depunere declaratie de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Data limita depunere declaratie de venit

Buna ziua,
Pe toate site-urile am citit ca sfarsitul lunii Mai este data limita la care pot depune declaratiile de venit. Daca trimit dupa luna Mai declaratii de venit, sunt valide? Vor fi verificate? Sau le trimit degeaba si mai bine sa astept pana la anul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 August 2015
raulac, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:23, 29 August 2015
Da, declaratiile sunt valide. Insa, odata cu inregistrarea puteti primi si procesul verbal de contraventie pentru nedepunerea in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda finante nedepunere declaratii cristian_saulea cristian_saulea Am deschis o firma noua de tip srl-d pentru a accesa un grant prin programul \"tineri intreprinzatori\" in februarie 2011. Conform statutului de ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si penalitati pt nedepunere declaratii petrans petrans buna ziua urmatorul caz este: s-a platit decalratia 100 pentru luna mai in 19 iunie 2010. Insa imi apar dobanzi si penalitati pe baza NEDEPUNERII ... (vezi toată discuția)
Amenda de la financiar mady_dd mady_dd Buna ziua. Imi pare rau ca nu am aflat mai devreme de acest site, deoarece de catevaluni de zile ma confrunt cu o problema la care nu reusesc sa ii dau de ... (vezi toată discuția)