avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vanzare imobil, plata CAS persoana fizica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vanzare imobil, plata CAS persoana fizica

Buna seara! Un prieten doreste sa vanda un imobil dar nu lucreaza si nu are platite darile catre stat (CAS). Tranzactia este prin banca... Cine si cat ii opreste din banii obtinuti din vanzarea imobilului (CAS). II opreste de cand nu mai lucreaza? (de cativa ani nu mai lucreaza) sau... exista un plafon si daca se depaseste acel plafon exista o formula de calcul... Multumesc anticipat! O seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:45, 29 August 2015
Din ce stiu, la tranzactia descrisa mai sus nu se datoreaza impozit si C.A.S.S.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass 5,5 la conventie si vanzare imobil Nataliagabriela Nataliagabriela Buna ziua, sunt incadrat cu conventie civila (platesc CASS-ul) si voi face o tranzactie imobiliara - vand o casa la tara. As vrea sa stiu daca mi se vor opri ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren anul 2012 in urma decesului mamei Mirela Stanga Mirela Stanga Detin un teren obtinut prin mostenire in urma decesului mamei mele, ea la randul ei l-a obtinut conform legii 10 in anul 1995. As dori sa vand acest teren, am ... (vezi toată discuția)
Impozitul pt vanzare imobil (apartament) lulu_lulu lulu_lulu buna seara, stiu ca din 2007 se plateste impozi pe vanzarea de imobilein functie de perioada/vechimea dobandirii acestuia. situatia mea este urmatoarea: am ... (vezi toată discuția)