avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii de functionare in cadrul unui complex ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii de functionare in cadrul unui complex comercial

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca deschid un punct de lucru in cadrul unui complex comerial mai am nevoie de vreo autorizatie de la primarie, sanitar-veterinara sau altele in conditiile in care desfasor comert cu nealimentare?

Daca da de unde se obtin si care sunt pasii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:18, 30 August 2015
Cu siguranţă aveţi nevoie de autorizaţia de la Primărie şi trebuie să înregistraţi puncul de lucru la ORC şi la Finanţe, apoi, cu aceste acte, să vă achizionaţi casă de marcat pentru acel punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Cum organizez legal intr- un sediu secundar un magazin si un bar ,ce alte marfuri pot vinde in bar la tara ContSters330987 ContSters330987 Am un SRL si am obtinut certificatul de inregistrare mentiuni de la orc pentru infiintarea unui sediu secundar la tara pentru magazin si bar separat, sau ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui fast food onumkv onumkv vreau sa-mi deschid un fast food !!!! am modificat actul constitutiv si codurile aferente desfasurarii activitatii : 5610, 5629, 5621....in cateva zile ar ... (vezi toată discuția)