avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere insolventa firma din Italia
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere insolventa firma din Italia

buna ziua ,
in urma unei colaborari nereusite cu o firma din Italia , in acest moment sunt cateva facturi neonorate ( cu termene depasite - chiar si peste 100zile) si doresc sa solicit insolventa firmei in cauza . intre timp , am solicitat si rezilierea contractelor .
am descoperit ca nu au depus bilantul pe 2014 iar datele oficiale din ultimii ani sunt negative ( 2011, 12, 13 - incasari putin peste 200mii euro si pierderi in aceeasi perioada in jur de 200mii anual - ceea ce arata - dupa parerea mea - ca evaziunea fiscala este o obisnuinta pentru ei )
mi.ar fi de mare ajutor cateva pareri pe acest forum
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Mihai Teris , Avocat 11:00, 31 August 2015
O altă variantă ar fi somația europeană de plată.
avocatul meu a depus o somatie de plata - dupa cateva notificari ....nu stiu daca este ce spuneti dvs .
multumesc mult
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În funcție de sediul profesioniștilor, autori ai contractului de prestări servicii, precum și obligațiile asumate de către aceștia din care au rezultat creanțele de care amintiți mai sus, se poate alege în funcție de oportunitate fie o acțiune privind: cerere cu valoare redusă; acțiune în pretenții; rezoluțiune contract; reziliere; ordonanță de plată; somație europeană de plată; cerere de deschidere a procedurii insolvenței etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerestituirea masinii in leasing dkrutsch dkrutsch am pe firma un contract de leasing pentru o masina, am cedat folosinta masinii printr-un contract de novatie unei alte firme. contractul de novatie nu l-am ... (vezi toată discuția)
Actiune instanta recuperare avans -Christian- -Christian- Buna ziua! Ce actiune trebuie sa introduc in instanta pentru recuperarea unui avans platit in 2016? Mentionez ca avansul a fost platit pentru achizitionarea de ... (vezi toată discuția)
Actiune in despagubiri.... geo26 geo26 Buna seara! as dori sa va cer parerea in legatura cu actiunile in despagubiri reglementate de art. 86 alin 2 legea 85/2006. Parerile sunt impartite chiar si cu ... (vezi toată discuția)